ZGJIDHJE

Sistem i automatizuar

Sistem me nivel te larte teknologjik nepermjet te cilit …

Kartat e besnikerise

Karta e besnikerise vendoset ne sherbim te konsumatorit …

Produkte promocionale

Produktet: (Te personalizuara sipas deshires)

Sisteme sigurie & parkimi

Sistem Kamerash
Sistem Alarm Zjarri..

NFC & Zgjidhje Industriale

Ofron skanim me lazer me shpejtesi dhe performance …

Printera

Printer Imazhi
Printer Barkodesh

Tekstil

Uniforma Pune
Kepuce

Zgjidhje Softuerike

Zhvillimi i zgjidhjeve softuerike për të përmirësuar…

Zhvillojme programe softuerike per te ndihmuar ne menaxhimin e bizneseve

• Njoftime te thjeshta menaxhuese per IT te nderlikuar
• Alarme ne kohe reale dhe njoftime ne shume kanale
• Klasifikime inteligjente dhe filtrime te thjeshta.

Porosit Tani

Bej porosine tende tani

Kontakto Tani

Kontaktoni per te mesuar me shume per ne

Social

Ne jemi ne linjë na shkruani

NIS