Lexues NFC dhe Barkodi. (Terminal Dore)

Ofron skanim me lazer me shpejtesi dhe performance te larte leximi. LCD me prekje zero te
rezistueshme dhe dhjete here me i fuqishem sesa ekranet normale. Kjo e ben Casio pajisjen e
perkryer per industrine dhe logjistiken. Pajisja eshte e rehatshme per tu mbajtur, e mbrojtur nga
demtimet qe mund te vijne si pasoje e renies nga lartesia apo uji. Ne varesi te modelit, skaneri
ose imazhi me shpejtesi te larte mund te lexoje dhe dekodoje menjehere disa kode ne te njejte
kohe madje edhe ato te demtuara. Kjo pajisje ben te mundur menaxhimin e stokut ne magazine
nepermjete lidhjes me sistemin perkates dhe dergimit te informacionit ne kohe reale ne
momentin e skanimit te produkteve.