Rreth Nesh

Noah Information Systems sh.p.k

E themeluar ne vitin 2016 eshte nje shoqeri e cila ofron zgjidhje softuerike te specializuara per te gjithe tregun e Informacionit Teknologjik Shqipetar dhe Ballkanas. Gjithashtu kompania jone ndihmon ne krijimin e ideve dhe strategjive inovative per klientet nepermjet ofrimit te produkteve promocionale.

Kliente

Projekte

Sherbime

Produkte

Misioni yne
“Te bashkepunojme me klientet tane duke i ndihmuar ne realizimin e ambicjeve te tyre nepermjet promovimit te biznesit me produkte cilesore promocionale dhe instalimin e sistemeve per menaxhimin e biznesit.”

Vizioni yne

Ne synojme te behemi me te mire ne te gjitha ato qe bejme, per te mundesuar nje ndryshim pozitivne shoqeri dhe per te maksimizuar suksesin e vendit tone.